auto Almira service

🥇 Geometrie roti 3D | Geometrie auto

  • poza-geometrie3d_autoalmira.ro

Oferta Geometrie 3d roti pret 50 leiIn aceasta pagina gasiti informatii despre unghiul de fuga sau geometrie roti 3D. La noi, va puteti efectua geometria rotilor cu tehnologie moderna 3D. Unde se afla service-ul auto? in Bucuresti Bulevardul Biruintei Nr. 91 la service auto autorizat RAR Auto Almira. Geometria rotilor sau unghiul de fuga trebuie verificata pentru a reduce la minim uzura anvelopelor si solicitarile articulatiilor pentru a creste confortul si siguranta in trafic.

Oferta Geometrie roti 3d pret 50 lei

programari online pentru geometrie 3dProfitati acum de oferta pentru reglajul unghiului de fuga / geometrie roti 3D pentru autoturisme cu preturi de la 50 lei.

Reglajul unghiului de fuga sau Geometria rotilor prin tehnologie 3D este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata periodic si mai ales in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, de la sistemul de amortizare sau la schimbarea anvelopelor.

Un unghi de fuga sau o geometrie incorecta a rotilor, poate duce la accidente datorita instabilitatii masinii pe sosea sau poate produce pagube gen uzura prematura si neuniforma a anvelopelor.

Hofmann aparatura speciali pentru ungiul de fuga geometria 3DVerificarea si reglarea subansamblelor directiei duce la cresterea sigurantei rularii autoturismului. Multumita aparaturii noastre de provenienta HOFMANN cu soft actualizat permanent si personalul specializat, va stam la dispozitie in vederea efectuarii operatiunii de reglare aunghiului de fuga prin tehnologie 3D pentru a evita orice neplaceri.

Tarife pentru geometrie 3d roti 3D, de la 50 lei

COD DENUMIRE OPERATIE Tarif LEI cu TVA Timp in ore conform normativ
01 Turism Dacia Logan fata 50 1.03
02 Turism fata 70 1.03
03 SUV / 4x4 90 1.32
04 AUTOUTILITARA 100 1.47
05 Reglaj geometrie spate 65 0.95
06 TAXI 50 0.74

Click AICI pentru oferta completa de preturi geometrie auto 3d.

 

Avem ofete bune de pret la geometrie 3D pentru toate tipurile de masini: autoturisme, SUV, autoutilitare, si dubite, etc, pentru toate marcile de masini cu preturi incepand de la 50 ron. Oferim servicii profesionale cu aparatura de ultima generatie. Datorita echipei noastre de profesionist rotile dumneavoastra vor fi pe maini bune.

Efectuam reparatii casete de directie auto preturi de la 599 lei

La service-ul autorizat RAR Auto Almira efectuam reparatii casete de directie auto si oferim garanția lucrarii pentru orice marcă sau model de mașină. Multumita aparaturii, echipamentelor moderne si a experientei mecanicilor auto, putem repara caseta de directie auto în câteva ore.

Ultima actualizare a preturilor si a informatiilor din acesta pagina  la data de 07 Februarie 2020.