auto Almira service

Piese Auto

AutoAlmira Service va pune la dispozitie piese auto originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, din portofoliul celor mai consacrati producatori.
Echipa noastra va va consilia pentru a va achizitiona piesele dorite, in cazul in care nu se regasesc in depozitul nostru.

Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim preturi foarte accesibile.

In oferta noastra veti gasi piese auto pentru sistemul de franare (placute, discuri, tamburi, etriere), piese de schimb legate de esapament si tinuta de drum (amortizoare, bielete, articulatii universale, burduf, rulmenti, piese de ambreiaj), pentru pornire (baterii, bujii, alternatoare, demaroare, incarcatoare de baterii, cabluri), piese de schimb pentru sistemul de racire (radiator, termostat, curele de sincronizare, pompe), pentru filtrare (filtrul de aer, filtru de ulei, filtru combustibil, filtru de aer cabina), vizibilitate (stergatoare, becuri, oglinzi).

De asemenea, puteti efectua reviziile tehnice in serviceul noastru, in cadrul caruia, tehnicienii nostri va pot ajuta sa aflati totul despre montajul pieselor de schimb.

 

 

La service-ul Auto Almira aveti garantia ca puteti achizitiona cele mai bune piese auto si accesorii la cele mai bune preturi pentru autoturisme, automobile, autovehicule sau autoutilitare.

Alege marca dorita pentru a vedea preturile noasrtre la revizii auto:
        

       

Avem piese pentru orice marca prin comanda sau pe stoc in service-ul nostru din Bucuresti. Ultima actualizare a informatiilor din aceasta pagina a fost realizata la data de 08 Noiembrie 2016.