auto_header_autoalmira.ro

🥇Reparatii Casete de directie

Reparatii casete de directie in Bucuresti

Cauti un service auto pentru reparatii casete de directie hidraulice sau casete de directie mecanice in Bucuresti ? Ei bine ai ajuns unde tebuie, la Auto Almira demontan, reparam si montam casete de directie mecanice si hidraulice la preturi competitive.

Oferta de pret reparatii casete de directie preturi competitive

Service-ul Auto Almira va astepta cu o oferta speciala pentru lucrari de reparatii / reconditionari la cutia de directie ce include efectuarea a 4 operatiuni: demontare, reconditionare, montare, efectuarea geometriei 3D.

1. Demontat caseta de directie;

2. Reconditionarea casetelor de directie
Reconditionarea casetei de directie se face prin dezasamblarea componentelor si inlocuirea sau reparatia elementelor uzate. Aceasta operatiune dureaza aproximativ 5 ore fara a lua in calcul si demontarea/montarea inapoi pe masina. 

3. Montajul casetei de directie reconditionate pe masina;

4. Efectuarea geometrie 3D.

Preturile difera in functie de marca / modelul masinii

Alegand sa reconditonati casete de directie la Auto Almira va va ajuta sa economisiti foarte mult timp si bani multumita faptului ca efectuati toate operatiuni intr-un singur loc.

Ce tipuri de casete de directie reparam la Auto Almira?

La Service Auto Almira beneficiezi de demontare, reconditionare casete de directie auto hidraulice si mecanice la preturi fara concurenta. Profita acum de oferta noastra !

Ne adresam persoanelor fizice dar si societatilor comerciale, atelierelor de reparatii ce au nevoie de reconditionare - reparatii casete de directie auto hidraulice si casete de directie mecanice.

Aveti intrebari referitoare la defectarea sistemului de direcție auto cum ar fi ce cauzează defecțiunea servodirecției? Cum diagnosticați o problemă la casetele de direcție? Ce se întâmplă când pierzi servodirecția? Ce este procedura de reparatie al casetei de directie ? Cea mai bună metoda de a afla rămâne însă verificarea la service de către un mecanic profesionist.

Suna acum la numerele de telefon si afla rspunsul la aceste intrebari si fa o programare in service:

Telefon :021 352 00 96 ; Mobil :0727 767 918 ; Mobil :0787 594 609

Preturile si informatiile din aceasta pagina au fost actualizate la data de 27 Noiembrie 2020.