auto_header_autoalmira.ro

Reparatii casete de directie hidraulice si mecanice

Reparatii casete de directie in Bucuresti sector 2

Cauti un service auto pentru reparatii casete de directie hidraulice sau casete de directie mecanice in Bucuresti sector 2 Pantelimon ? Ei bine ai ajuns unde tebuie, la Auto Almira demontan, reparam si montam casete de directie auto hidraulice la preturi competitive.

Oferta de pret reparatii casete de directie de la 599 lei

Service-ul Auto Almira va astepta cu o oferta speciala pentru lucrari de reparatii / reconditionari la cutia de directie ce include efectuarea a 4 operatiuni: demontare, reconditionare, montare, efectuarea geometriei 3D.

1. Demontat caseta de directie;

2. Reconditionarea casetelor de directie
Reconditionarea casetei de directie se face prin dezasamblarea componentelor si inlocuirea sau reparatia elementelor uzate. Aceasta operatiune dureaza aproximativ 5 ore fara a lua in calcul si demontarea/montarea inapoi pe masina. 

3. Montajul casetei de directie reconditionate pe masina;

4. Efectuarea geometrie 3D.

Preturile difera in functie de marca / modelul masinii

Alegand sa reconditonati caseta e directie la Auto Almira va va ajuta sa economisiti foarte mult timp si bani multumita faptului ca efectuati toate operatiuni intr-un singur loc.

Ce tipuri de casete de directie reparam la Auto Almira?

La Service Auto Almira beneficiezi de demontare, reconditionare casete de directie auto hidraulice si mecanice la preturi de la 599 lei. Profita acum de oferta noastra !

Ne adresam persoanelor fizice dar si societatilor comerciale, atelierelor de reparatii ce au nevoie de reconditionare - reparatii casete de directie auto hidraulice si casete de directie mecanice.