Geometrie roti sau reglarea unghiului de fuga

Geometrie roti 3D

Geometria rotilor sau unghiul de fuga trebuie verificata pentru a reduce la minim uzura anvelopelor si solicitarile articulatiilor pentru a creste confortul si siguranta in trafic. La Servicce Auto Almira va puteti efectua geometria rotilor cu tehnologie moderna 3D.

Geometrie roti 3D – Reglarea unghiului de fuga la autovehicule

Reglarea unghiului de fuga se referă la poziționarea roților față pe autovehicul astfel încât acestea să fie orientate corect față de direcția de mers. Unghiul de fuga este important pentru stabilitatea și manevrabilitatea vehiculului, precum și pentru distribuirea corectă a greutății pe roți.

Pentru a regla unghiul de fuga la un autovehicul, este nevoie de echipament specializat, precum o mașină de aliniere a roților sau o aparat de măsurare a unghiului de fuga. Procesul de reglare poate varia în funcție de tipul de vehicul și de sistemul de suspensie utilizat.

Dacă simțiți că autovehiculul dvs. nu se comportă corect pe drum, sau dacă observați că pneurile se uzează anormal de repede, ar putea fi necesară o reglare a unghiului de fuga. Este recomandat să apelați la un mecanic auto calificat pentru a efectua această operațiune.

geometrie 3d roti autoalmira 2 1

Cand este necesara reglarea rotilor?

Reglarea rotilor cu tehnologia 3D poate fi necesară atunci când mașina are probleme de stabilitate sau când se observă o uzură neobișnuită a pneurilor. De asemenea, poate fi efectuată ca parte a întreținerii periodice a mașinii pentru a asigura că este în stare bună de funcționare.

geometrie 3d roti autoalmira 4

Măsurarea unghiurile de direcție ale rotilor

Reglarea rotilor auto cu tehnologia 3D implică utilizarea unui echipament specializat care poate determina cu precizie poziția fiecărei roți în raport cu altele și poate realiza ajustările necesare pentru a asigura că toate rotile sunt aliniate corect. Acest tip de tehnologie poate fi utilizat atât pentru a regla unghiurile de direcție ale rotilor, cât și pentru a asigura că roțile sunt paralele și că se află la aceeași distanță de sol.

geometrie 3d roti autoalmira 1

Reglarea rotilor auto cu tehnologia 3D

Pentru a realiza o reglare 3D a rotilor, mecanicul va utiliza un echipament special care poate măsura unghiurile de direcție ale rotilor și poziția lor în raport cu axul mașinii și cu solul. Acest echipament poate fi un aparat de măsurare 3D sau un sistem laser care poate determina poziția rotilor în spațiu.
După ce au fost determinate toate aceste măsurători, mecanicul poate realiza ajustările necesare pentru a asigura că toate rotile sunt aliniate corect. Acest lucru poate implica reglarea unghiurilor de direcție ale rotilor sau ajustarea poziției rotilor pe axul mașinii.

Geometrie Auto 3D București – Prețuri Începând de la 90 Lei

Geometrie Auto 3D București – Prețuri Începând de la 90 Lei

Programeaza-te pentru efectuarea geometriei rotilor cu tehnologie 3D

  • Preturi Geometrie Roti 3D de la 90 lei

Preturi Geometrie Roti 3D

  • Autoturisme (punte fata) 90 Lei;
  • Autoturisme (punte spate) 65 Lei

geometrie-3d-service-auto-almira-autoturisme

  • Jeep, SUV, Duster (punte fata) 100 lei;
  • Jeep, SUV, Duster (punte spate) 75 Lei

Geometrie-3d-service-auto-almira

  • Autoutilitare (punte fata) 100 Lei;
  • Autoutilitare (punte spate) 75 Lei

geometrie roti 3d autoutilitare

Recenzii de  5 stele de la clienti

In baza a 123 de clienti multumiti

Foarte multumita de serviciile si colaborarea cu Auto Almira. Un service complex cu o performanta ridicata, comunicare si responsabilitate in munca.Preturi accesibile,in functie de problema autoturismului.

avatar-1

scris de Ica Zamfira

Foarte multumit! Recomand cu incredere mai ales Geometrie 3D, super pret!

avatar-7

scris de Toma Fritz

Promptitudine, seriozitate, locatie curata, preturi reale la piese auto si manoperasi geometrie 3d si cel mai important este ca nu incearca sa influenteze clientii sa schimbe aiurea piese. Recomand!

avatar-4

Iulian Adrian Sorcaru