auto_header_autoalmira.ro

🥇 Tinichigerie si vopsitorie auto

Servicii tinichigerie auto Bucuresti și Ilfov

Servicii tinichigerie vopsitorie Auto Almira Bucuresti Ifov


Cauti cele mai bune servicii tinichigerie auto Bucuresti și Ilfov? Ei bine ai ajuns unde trebuie! În cadrul service-ului  Auto Almira, poți beneficia de servicii de tinichigerie si vopsire auto profesionale, la cele mai înalte standarde.

Toate reparațiile care au ca obiect caroseria mașinii, se desfășoară într-un spațiu bine dotat, utilat cu aparatură de ultimă generație, dedicată serviciilor de tinichigerie si vopsitorie  auto.

Astfel, lucrările executate sunt de înaltă calitate. Serviciile de tinichigerie din cadrul service-ului Auto Almira sunt de cea mai buna calitate, fiind realizate de către un personal profesionist, experimentat și dedicat.

De asemenea, calitatea pieselor și a materialelor folosite în procesul de reparație tinichigerie auto este una ridicată, experiența noastră în alegerea producătorilor de piese interschimbabile fiind vastă și de lungă durată.

vopsitorie auto bucuresti pantelimon

Decontare directa in caz de accident auto

Misiunea personalului Auto Almira este de a răspunde cu promptitudine și profesionalism tuturor nevoilor clienților noștri, și de a veni cu soluțiile cele mai convenabile pentru rezolvarea problemelor lor.
Dosarele de reparații cu daune din accidente se decontează direct de la asiguratori, clienții noștri nefiind implicați financiar.

imagine companii de asigurari auto

Profesionalism si transparenta

Pentru serviciile de tinichigerie auto, clienții revin întotdeauna cu încredere la Auto Almira! Utilizam cele mai moderne, economice, ecologice tehnologii de tinichigerie auto. Garantia lucrarilor. Service auto Almira este un service auto autorizat RAR multimarca. Folosim aparatura moderna si personal calificat pentru a rezulta lcrari de calitate.

servicii de tinichigerie si vopsitorie auto Bucuresti Pantelimon

Contacteaza-ne pentru tinichigerie si vopsitorie auto

Contactează-ne astăzi pentru mai multe detalii despre serviciile de tinichigerie auto oferite, precum și pentru obținerea unei oferte personalizate în funcție de nevoile tale. apelează-ne la unul dintre numerele de telefon pentru a-ți face o programare!

Telefon :021 352 00 96 ; Mobil :0727 767 918 ; Mobil :0787 594 609

Vezi alte servicii si preturi

Suna acum la numerele de telefon si afla rspunsul la aceste intrebari si fa o programare in service:

Auto Almira este un service auto autorizat RAR Multimarca, relizam revizii auto, lucrari de mecanica auto, dispunem de statie ITP , Geometrie roti 3D, reparatii casete de directie. Vezi mai mute oferte de preturi la manopera si piese auto aici.